Inschrijven - Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld, de eventueel benodigde daglicentie en de huur van de chip moet via Ideal betaald worden, tijdens de inschrijving. Zorg dus voor voldoende saldo op de rekening!

Individueel €17,50
Daglicentie € 9,00
Huur chip   € 2,50
Totaal   € 29,00

Trio         €24,50
Daglicentie € 9,00
Huur chip   € 2,50
Totaal   € 36,00

De gehele organisatie van de triathlon wordt belangeloos verzorgd door vele vrijwilligers. Met behulp van uw inschrijfgeld en heel veel sponsoren betalen wij de kosten van het evenement, zoals o.a. verzekeringen, afdrachten aan de NTB = Triathlon Bond, Rode Kruis (EHBO), geluidsinstallatie, dranghekken, tijdsklok, huur championchips, startnummers, badmutsen, prijzen, bekers en herinneringen.

Inschrijf-tips!
De inschrijving is ieder jaar zeer snel vol, daarom geven wij je hierbij de volgende tips:

  1. Verzamel van te voren al je gegevens, dus ook die van je trio-deelnemers, het gaat om naam, geslacht, adresgegevens, geboortedatum, mobiel nummer, email-adres en indien van toepassing een trio-naam, NTB licentienummer en/of chipnummer.
  2. Zorg dat je enkele minuten van te voren al klaar zit met een geopende site www.triathlonniedorp.nl, een lijstje met de in te voeren gegevens en de benodigdheden om met iDeal te betalen.
  3. Als je om precies 20.00 uur op F5 (=verversen van de internetpagina) drukt, kun je via de ‘inschrijfknop’ beginnen met het invoeren van je gegevens. Voer alle gegevens compleet in, het doorvoeren van wijzigingen op een later tijdstip kost ons als vrijwilligers onnodig veel extra werk.

Geblesseerd of verhinderd?
Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen dan verzoeken wij je zo snel mogelijk een bericht te sturen naar inschrijving@triathlonniedorp.nl, zodat we iemand anders op de wachtlijst blij kunnen maken met jouw startplek. We zullen het inschrijfgeld retourneren bij tijdige afmelding (tot 2 weken voor het evenement), waarbij we € 2,50 aan administratiekosten inhouden. Vanaf 2 weken voor het evenement zijn er al kosten gemaakt en storten we het inschrijfgeld niet meer retour.

Indien men geen afbericht heeft gegeven en niet op komt dagen, wordt de betreffende persoon het volgende jaar uitgesloten van deelname.

Sponsoren