Inschrijven

Inschrijven via NTB
Het inschrijven gaat via de NTB (de Nederlandse Triathlon Bond). In dat systeem moet iedere deelnemer (dus ook alledrie de trio deelnemers), zich van tevoren registreren via de site van de NTB. Tijdens het inschrijven voor Triathlon Nieuwe Niedorp heb je namelijk je eigen NTB ID nummer nodig. Voor trio’s geldt dat die kunnen worden ingeschreven door één persoon.

Heb je al eens meegedaan met een andere triathlon via dit inschrijfsysteem? Dan ben je reeds geregistreerd en kun je dat NTB ID nummer gebruiken bij het inschrijven voor Triathlon Nieuwe Niedorp.

Registratie bij de NTB is zo gepiept, gratis en kan nu al! Als je dat nog moet doen op het inschrijvingsmoment, ben je echt te laat. Ga naar https://mijn.triathlonbond.nl/registreren.  en registreer je alvast. Nadat je je e-mailadres hebt geverifieerd, vind je in je account je NTB ID nummer.

LET OP: dit is dus nog geen inschrijving voor de triathlon, het blijft belangrijk om met dit ID op 3 februari 2023 om 20.00 uur klaar te zitten en er snel bij te zijn.

Minimale leeftijd
De minimale leeftijd voor deelname aan een 1/8 triathlon is 14 jaar (geboren in 2009 of eerder). Voorwaarde is hierbij wel dat je ervaring hebt in de sport. De adviesleeftijd is om die reden 16 jaar (geboren in 2007 of eerder).

Inschrijfgeld 2023
Het inschrijfgeld, de eventueel benodigde daglicentie en de huur van de chip moet via Ideal betaald worden, tijdens de inschrijving. Zorg dus voor voldoende saldo op de rekening!

Individueel €16,50
Daglicentie € 9,50
Huur chip   € 4,00 (eigen chip gebruiken is niet mogelijk)
Totaal   € 30,00

Trio         €25,50
Daglicentie € 9,50
Huur chip   € 4,00 (eigen chip gebruiken is niet mogelijk)
Totaal   € 39,00

De gehele organisatie van de triathlon wordt belangeloos verzorgd door vele vrijwilligers. Met behulp van uw inschrijfgeld en heel veel sponsoren betalen wij de kosten van het evenement, zoals o.a. verzekeringen, afdrachten aan de NTB = Triathlon Bond, Rode Kruis (EHBO), geluidsinstallatie, dranghekken, tijdsklok, huur championchips, startnummers, badmutsen, prijzen, bekers en herinneringen.

Inschrijf-tips!
De inschrijving is ieder jaar zeer snel vol, daarom geven wij je hierbij de volgende tips:

  1. Zorg dat je ingelogd bent bij de NTB, dit versnelt het inschrijfproces. Hiervoor heb je je gebruikersnaam en wachtwoord van de NTB nodig.
  2. Zorg dat je enkele minuten van te voren klaar zit met jouw NTB ID nummer en de benodigdheden om met iDeal te betalen.
  3. Je kunt al voor 20 uur via de inschrijflink op de homepage van www.triathlonniedorp.nl naar de pagina van de juiste wedstrijd op de site van de NTB.
  4. Als je om precies 20.00 uur op F5 (=verversen van de internetpagina) klikt, kun je via de oranje knop ‘inschrijven’, inschrijven voor Triathlon Nieuwe Niedorp.

Geblesseerd of verhinderd?
Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen dan verzoeken wij je zo snel mogelijk te annuleren via jouw NTB account, zodat we iemand anders op de wachtlijst blij kunnen maken met jouw startplek.
Het inschrijfgeld en de kosten voor de daglicentie en de chip wordt bij tijdige afmelding (tot 30 dagen voor het evenement), geretourneerd, waarbij € 5,00 aan administratiekosten wordt ingehouden. Vanaf 30 dagen voor het evenement zijn er al kosten gemaakt en wordt het inschrijfgeld en de kosten voor de daglicentie en de chip niet meer geretourneerd door de NTB.

Indien men geen afbericht heeft gegeven en niet op komt dagen, wordt de betreffende persoon het volgende jaar uitgesloten van deelname.

Sponsoren